ГолосUA
12:57 24/03/2010

Черновецький дав доручення прибрати столицю від сміття до «Чистого четверга»

Київський міський голова Леонід Черновецький дав доручення комунальним службам прибрати столицю від сміття до «Чистого четверга».

Про це він заявив під час розширеної колегії в Київській міській державній адміністрації, передав кореспондент ГолосUA.

«Сніг розтанув і під ним виявилися гори сміття і я хочу, щоб через 10 днів по більшості об’єктів ця проблема була вирішена. 4 квітня ми святкуємо світле Христове Воскресіння, і в християн є гарна традиція наводити порядок у домі у «Чистий четверг» і я вимагаю, щоб до цього часу навели порядок у місті», — сказав столичний мер, додавши, що проблема із сміттям на вулицях та ямами на дорогах, які утворилися внаслідок суворої зими, є у кожному з районів міста.

Із Л. Черновецьким погодився і начальник головного управління комунального господарства КМДА Володимир Стороженко. За його словами, стан районів задовільний. «Якщо ми мобілізуємо усі сили, то порядок по санітарному стану ми наведемо. Щоб полагодити асфальт, нам потрібні кошти», — сказав він, зазначивши, що для ремонту столичних доріг та латання ям потрібно близько 50 мільйонів гривень.

Серед проблем санітарного стану міста В. Стороженко також назвав 928 відкритих люків — «колодязів», які закриті дерев’яними палками чи металевими пластинами.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме