ГолосUA
06:39 17/03/2009

Черновецький доведе, що він не псих

Мер Леонід Черновецький доведе городянам, що він нормальний і може займати свій пост.

Як повідомила ГПУ, про це заявило джерело в міськадміністрації.

"Зрозуміло, що ніяких довідок мер приносити не буде. Коли його наприкінці 2007 року звинувачували в тому, що він наркотики вживає, він всім показав, що це не так — пробігся по стадіону разом з журналістами і підтягся на турніку! Говорять, що і цього разу придумають щось схоже", — розповіли в оточенні мера.

Сам градоначальник відмовляється від коментарів. "Всі ці звинувачення — це провокації, не гідні уваги розсудливих людей", — заявив радник мера з питань ЗМІ Казбек Бектурсунов. Він не коментує, чи можливий прихід мера на експертизу добровільно.

До речі, огляд у психотерапевта при прийомі на роботу в мерію градоначальник повинен був проходити. Як розповів перший зам Черновецького Анатолій Голубченко: "Кожен держслужбовець повинен обстежуватися у всіх лікарів, у тому числі і у психіатра. Всі вони дають висновки. І я проходив, і мені давали висновки. Я не знаю, як приймався мер Києва. Напевно, обов’язково проходив".

Як повідомляв ГолосUA, на засіданні Тимчасової комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності міської влади одноголосно було прийняте рішення про проведення психіатричної експертизи в голови Київської адміністрації Леоніда Черновецького.

Таке рішення було прийняте у зв’язку з розмовами про психічне здоров’я мера серед населення.

Комісія ВР була створення для розслідування обставин порушення Конституції та законів, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу.

 

Читайте также по теме