ГолосUA
14:24 16/01/2009

Черновецький хоче купити «Арсенал» за 1 гривню

Леонід Черновецький планує викупити 100% акцій футбольного клубу «Арсенал» за одну гривню, а президентом клубу призначить свого сина.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це сьогодні київський міський голова повідомив на прес-конференції у Київській міській державній адміністрації.

«Я хочу його викупити назад, не дивлячись на те, що два роки я вів війну із цим клубом. Річ у тім, що в «Арсеналі» відмивались брудні гроші. Там купувалися дуже дорогі футболісти, і все це робилося за міський рахунок», — сказав мер.

Окрім того, він заявив: «Я хочу зробити президентом свого сина. Сам я у футбол грати люблю, але більше поважаю інші види спорту», — зазначив Черновецький. За його словами до клубу будуть набиратися «діти вулиці», які можуть стати «майбутніми Пеле» і створювати новий імідж України.

На питання журналістів, чи згодиться нинішній президент клубу Вадим Рабінович продати 100% акцій за одну гривню, Черновецький зазначив: «Рабінович — найбільш порядний єврей України, і я планую придбати 100% акцій за одну гривню».

Крім того, він планує за власні кошти збудувати стадіон для футбольного клубу «Арсенал», оскільки, за словами столичного голови, у Києві вистачить землі ще для одного стадіону.

 

Читайте также по теме