ГолосUA
13:03 20/02/2010

Черновецький хоче знати, скільки у Києві каналізаційних люків

Київський міський голова Леонід Черновецький доручив усім керівникам районних адміністрацій, комунальних підприємств та профільних Головних управлінь до 23 лютого надати повну інформацію про кількість і місця розташування люків, особливо поблизу шкіл, дитячих садків, житлових будинків, обов’язково із зазначенням організації, яка його обслуговує.  

Про це він заявив під час екстреної наради з проблем утримання люків у місті. повідомили у прес-службі КМДА.

«Оскільки мова йде про травмування киян, я вирішив взяти цю ситуацію під особистий контроль. Вимагаю від кожного надати директорові CALL-центру точні дані по кількості і розташуванню каналізаційних люків, що знаходяться у вас на балансі, для організації роботи спеціальної бригади. За точність і повноту інформації несуть відповідальність особисто перші керівники», – заявив він.  

Леонід Черновецький додав, що у найближчі дні мерія розгляне пропозиції управлінь щодо можливої заміни металевих каналізаційних люків на люки з композитних або полімерних матеріалів, використання яких поширене у всьому світі. Крім того, міський голова доручив очільнику Головного управління МВС у м. Києві Віталій Яремі посилити роботу з притягнення до відповідальності викрадачів люків, а також працівників пунктів прийому металобрухту.

 

Читайте также по теме