ГолосUA
11:21 12/12/2008

Черновецький назвав дії Антимонопольного комітету самопіаром

Леонід Черновецький розкритикував використання політичного популізму у такій важливій сфері як формування та регулювання тарифів.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

«Зініційоване Мінекономіки та АМКУ (Антимонопольного комітету України — ред.) порушення справи стосовно КМДА, комунальних підприємств «Київський метрополітен» і «Київпастранс» я розцінюю як звичайний політичний популізм», – заявив мер столиці.  

Київський міський голова зазначив, що уряд «не виділяє ні копійки» на забезпечення безперебійної та безпечної роботи київського транспорту.

«Жоден міністр нинішнього Кабміну жодного разу не цікавився яким же чином і на які кошти функціонує транспортна галузь столиці. Ніхто з киян ніколи не бачив міністрів або їх заступників у київському метрополітені або в тролейбусі. Вони їздять за рахунок платників податків у чорних 600-х «Мерседесах». Тому бурхлива діяльність урядовців – це звичайна спроба самопіару. Адже з державного бюджету Київ не отримує ані копійки на забезпечення безперебійних і безпечних пасажирських перевезень», – підкреслив мер Києва.

На думку Леоніда Черновецького, «дешеві політичні заяви дорого обходяться простим людям».

 

Читайте также по теме