ГолосUA
16:53 13/11/2008

Черновецький не хоче «чорної п’ятниці»

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що сподівається на зважену і конструктивну позицію профспілок комунальних транспортних підприємств і впевнений, що до зупинки транспорту справа не дійде.

Про це Голос.UA повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації. Л.Черновецький також зауважив: "Я звертаюсь до працівників комунальних транспортних підприємств із закликом не допустити зупинки метрополітену і наземного транспорту через безглузду і безграмотну політику Кабміну, направлену на знищення столичної транспортної сфери. Ми з вами кияни! І мільйони саме таких киян дивляться на вас з надією і розуміють ваші проблеми".  

Мер Києва підкреслив, що Київрада і КМДА прийняли рішення, направлене на збереження міського комунального транспорту, і з метою захисту киян була збережена попередня вартість проїзду в довгострокових проїздних документах.

"Зі свого боку я обіцяю, що не допущу знищення міського комунального транспорту бездарними чиновниками Кабміну, які ніколи не займались вирішенням проблем київського транспорту, оновленням рухомого складу, покращенням якості і безпечності пасажирських перевезень", — наголосив він. 

Нагадаємо, столичні транспортники попередили Кабмін, що в разі "подовження політичних спекуляцій і спроб заробити популярність на проблемах транспортників", вони вийдуть під стіни Кабміну з родинами. У випадку ігнорування їхніх вимог, вони загрожують повною зупинкою громадського транспорту в п’ятницю, 14 листопада. 

 

Читайте также по теме