ГолосUA
15:30 08/04/2010

Черновецький пообіцяв влаштувати до Дня Перемоги «особливий клімат»

9 травня у столиці буде створено особливий клімат святкування річниці перемоги у Великій вітчизняній війні.

Про це мер Києва Леонід Черновецький заявив під час організаційного комітету з питань підготовки до святкування 65-річчя перемоги, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, «Київ зробить все можливе, щоб святкування дн перемоги відбулося «яскраво і гідно».

«Я усвідомлюю всю відповідальність, покладену на керівництво міста та мене особисто… Своє особисте завдання бачу в тому, щоб привести Київ у зразковий належний вигляд. Я гарантую, що всі дороги до 9 травня будуть відремонтовані. Вчора я підписав гарантійного листа всім постачальникам асфальту, оскільки бюджет ще не прийнято, на 57 мільйонів гривень. І з цим в нас проблем немає», — запевнив київський голова.

Він також пообіцяв привести до ладу вулиці міста, прибудинкові території та парки, а також запустити 22 фонтани.

Стосовно загальної концепціїї офомлення міста на свято, то Л. Черновецький заявив, що зараз вона у процесі розробки і продемонструвати її він зможе за тиждень. Водночас мер запевнив, що місто буде прикрашене квітами та прапорами.

«Ми хочемо створити у місті особливий клімат святкування, так, щоб ветерани дійсно відчули, що їх поважають і ставляться до них так, як вони цього заслуговують. В кожній лікарні, на кожній квартирі, в домах для літніх людей ми обов’язково провідаємо ветеранів. В цей день ми відновимо «тимурівський рух», у нас вже є така практика в одному з районів Києва, і молоді люди візьмуть під опіку кожного ветерана… На вулицях Києва, в метро, в комунальному транспорті, в автобусах, в тролейбусах ми вручатимемо ветеранам квіти», — пообіцяв Л. Черновецький.

А. Береза

 

Читайте также по теме