Черновецький поповнить ряди українських іммігрантів?

Мер Києва Леонід Черновецький може у найближчому майбутньому іммігрувати з України.

Про це в ексклюзивному коментарі ГолосUA повідомив політолог, політтехнолог Тарас Березовець.

Як зазначив політолог, представники команди мера столиці Леоніда Черновецького зробили різкі заяви про те, що нинішній голова КМДА Олександр Попов не готовий керувати містом. “Вони намагалися огризнутися. Їм дали по руках, дали зрозуміти, що ніхто з ними вести переговори не буде. Я просто думаю, що їм дали пропозицію відступитися”, — зауважив він.

Тому, на переконання Т. Березовця, Леоніду Черновецькому могли зробити пропозицію. “Очевидно, що будуть тіньові “оборутки” на повернення Черновецьким та його родиною частини власності, яка була отримана, взамін за це він отримає недоторканність. Тобто він вибрав: залишитися на свободі, втратити — частину активів, втратити владу, але залишитися на свободі. Я думаю, що з великою вірогідністю, Черновецький взагалі іммігрує з України”, — розповів політтехнолог.

Він повідомив, що зараз Л. Черновецький уже вивів за кордони країни основну частину активів від продажу “Правекс банку” та нерухомості.

Політолог також припустив, що Л. Черновецький може іімігрувати в одну з країн Східної Європи.

Як вже сьогодні повідомляв ГолосUA, віце-спікер парламенту Микола Томенко заявив про те, що мер Києва Леонід Черновецький написав заяву про відставку. За його словами, як розповіли в оточенні Л. Черновецького, таким своїм кроком столичний голова хоче показати, що "нова влада не виконує своїх обіцянок відносно його оточення і застосовує кримінальне переслідування".

Читайте также по теме