ГолосUA
19:07 25/02/2010

Черновецький привітав Януковича зі вступом на посаду Президента

Київський міській голова Леонід Черновецький поздоровив Віктора Януковича зі вступом на посаду Президента України.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

"Щиро вітаю Вас зі вступом на найвищу та найвідповідальнішу посаду у державі – посаду Президента України!", — сказав Черновецький.

"Українці віддали Вам не лише свої голоси, але й свої надії на економічну та соціальну стабільність в країні, подальші демократичні перетворення та зміцнення громадянського суспільства. Впевнений, що Ви виправдаєте сподівання української нації, яка в результаті вільного волевиявлення зробила свідомий вибір та довірила Вам свою долю", — додав мер столиці.

"Разом з тим, на Ваші плечі випало нелегке випробування – виправляти помилки своїх попередників. Саме Вам сьогодні належить об’єднати народ України, подолати економічну кризу, забезпечити молодь робочими місцями, підняти прожитковий рівень та соціальні стандарти, досягти міжнародного визнання нашої держави. На Україну очікують визначні доленосні зміни. Бажаю Вам сил та терпіння у цій нелегкій відповідальній місії. Сподіваюся, що вже найближчим часом ми матимемо усі підстави пишатися своєю країною!",- заявив Черновецький. 

 

Читайте также по теме