ГолосUA
10:34 26/06/2010

Черновецький призначив собі нових заступників

Київський міський голова ЛеонідЧерновецький призначив новий склад заступників голови Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомляється на сайті столичної влади.

Зокрема, за погодженням з Президентом Віктором Януковичем і Прем’єр-міністром Миколою Азаровим заступниками голови КМДА призначені Руслан Крамаренко, Олександр Мазурчак, які до цього часу обіймали посади заступників міністра з питань житлово-комунального господарства.

Також заступниками голови КМДА призначені Леонід Новохатько, який працював першим заступником голови державного агентства "Укрінформ", Олександр Мещеряков, який керував будівельною галуззю в Міноборони України, та Олександр Пузанов, який керував юридичною фірмою.

У той же час з посад заступників голови КМДА звільнені Денис Басс, Валерій Миронов, Віталій Журавський (у зв’язку з переходом останнього на посаду радника Президента).

Також припинено повноваження тимчасово виконуючих обов’язки заступників міського голови Алли Шлапак та Ігоря Добруцького.

Нагадаємо, що 15 червня першим заступником голови КМДА був призначений Олександр Попов, який займав посаду міністра з питань житлово-комунального господарства України. У свою чергу Анатолій Голубченко був переведений на посаду заступника голови КМДА.

Київський голова Леонід Черновецький заявив, що з призначенням Попова на посаду першого заступника голови столичної міськдержадміністрації питання про розділення повноважень мера й голови КМДА підніматися не буде.

 

Читайте также по теме