ГолосUA
13:14 24/01/2009

Черновецький узаконив рекламу в ліфтах

Київський міський голова Леонід Черновецький затвердив Порядок розміщення та вартість реклами в ліфтах житлових будинків комунальної власності.

Про це повідомили Голос.UА в прес-службі Київської міської влади.

Зокрема, за розміщення реклами в ліфтах у будинках від 6 до 10 поверхів, плата за надання дозволу на встановлення рекламного щита становить: форматом А4 – 400 грн., форматом А3 – 2 тис. грн., форматом А2 – 4 тис. грн.

У будинках вище 10 поверхів: рекламна інформація форматом А4 – 500 грн., А3 – 2,5 тис. грн., А2 – 5 тис. грн.

Щомісячна плата за використання рекламної площі в ліфтах становитиме: у будинках від 6 до 10 поверхів форматом А4 – 50 грн., А3 – 250 грн., А2 – 500 грн. У будинках вище 10 поверхів встановлена така вартість: формат А4 – 60 грн., А3 – 300 грн., А2 – 600 грн.  

Відповідно до Порядку розміщення реклами в ліфтах житлових будинків комунальної власності міста Києва для одержання дозволу замовник послуг з реклами подає житлово-експлуатаційній організації, що здійснює обслуговування житлового будинку, заяву, до якої додається макет місця розташування рекламного щита та ескіз рекламного щита.

Крім того, додається свідоцтво про державну реєстрацію заявника як юридичної особи або фізичної особи-підприємця.

При отриманні дозволу на встановлення рекламного щита в ліфті місце його розташування погоджується з обслуговуючою ліфтовою організацією.  

Залучені таким шляхом кошти будуть спрямовані на додаткове фінансування програм ремонту та заміни ліфтового парку житлово-комунального фонду столиці.

 

Читайте также по теме