ГолосUA
11:06 23/02/2009

Черновецький вирішив заробити на таксистах

Київська міська державна адміністрація вирішила ввести плату за стоянку таксі на обладнаних для цього майданчиках на території міста.

Про це йдеться у розпорядженні Київміськадміністрації, повідомив «Forpost».

Зокрема, адміністрація доручила Головному управлінню транспорту розробити і узгодити з Головним управлінням цінової політики тарифи за користування стоянками таксі на території міста з урахуванням пріоритетності зон і витрат на утримання стоянок.

У зв’язку з цим управління транспорту повинне також визначити нормативну кількість автомобілів таксі і стоянок для них. Після цього управління повинне визначити місця стоянок, розробити вимоги з їх обладнання, визначити порядок надання перевізникам стоянок, правила їх використання і форму договору про їх використання.

У свою чергу комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» повинне забезпечити надання місць під організацію стоянок таксі згідно з переліком управління транспорту.

Крім того, іншим своїм розпорядженням адміністрація вирішила створити робочу групу для вивчення діяльності таксі в Києві.

Групу з 8 осіб очолив перший заступник голови міськадміністрації Євген Червоненко. Робоча група повинна розробити і надати мерові Києва план заходів щодо реалізації програми «Муніципальне таксі в Києві».  

Читайте также по теме