Черновецький з’явиться на роботі лише під загрозою арешту — Небоженко

size="4">Мер Києва Леонід Черновецький з'явиться на роботу лише у тому випадку, якщо виникне загроза його арешту. 

size="4">Таку думку в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA висловив керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

size="4">Леонід Черновецький дуже заможна людина і ніхто не звертає уваги, що ця людина заробила 700 млн. дол. продавши свій банк. Як можна мультимільйонера заставити щодня ходити на роботу? Це неможливо ні в одній країні світу. У нас мера не було і його не буде, він і не буде приходити, він прийде, якщо тільки буде погроза його арешту”, — переконаний політолог.

size="4">На думку політолога, Л. Черновецький є “надлюдиною” і знаходиться поза законом.

size="4">Він не може прийти на сесію, оскільки там можуть виникнути питання щодо звіту його роботи. А як він буде відзвітовуватись, якщо він півтора роки не працював? Насправді, це головна біль Адміністрації Президента, коли вони поставили Олександра Попова (голова КМДА — ред.) і проблему не вирішили, а лише її заморозили”, — відзначив політолог. 

size="4">Нагадаємо, депутати з фракції «Удар» у Київраді заявили, що подаватимуть позов до суду на міського голову Леоніда Черновецького за систематичну відсутність на робочому місці.

Читайте также по теме