Черновецький заборонив владі критикувати його — депутат

Київський міський голова Леонід Черновецький своєю появою заборонив владі висловлювати критику у його бік.

Таку думку висловив депутат Київради від фракції БЮТ Олександр Бригинець на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

Черновецький заборонив це робити. Він заборонив Миколі Азарову (прем'єр-міністру — ред.), Олександру Попову (голові КМДА — ред.) і вони одразу ж виправились. А ви чули, як наїхав на Л. Черновецького М. Азаров кілька днів тому і чули думку М. Азарова вчора. Фактично своєю появою і зміною політичної ролі М. Черновецький заборонив себе критикувати”, — сказав О. Бригинець.

За його словами, поява мера змінить поведінку Партії регіонів у місті Києві. Депутат наголосив на тому, що якщо раніше політика голови КМДА О. Попова формувалася на критиці попередньої влади Л. Черновецького, як голови КМДА, то тепер він можливість критикувати втратив.

Депутат спрогнозував, що незабаром рейтинги О. Попова у місті Києві почнуть знижуватися, адже у нього не буде вдалої стратегії свого піару. Він також зазначив, що більшість киян розуміє, що розбудова інфраструктурних об'єктів столиці є заслугою не О. Попова, а прем'єр-міністра М. Азарова, який виділяє кошти на ці проекти.

Нагадаємо, напередодні М. Азаров заявив, що київський мер настроєний на роботу і в нього нормальне взаєморозуміння з головою КМДА Олександром Поповим.

Наприкінці січня прем'єр-міністр доручив голові КМДА Олександру Попову знайти мера столиці Леоніда Черновецького.

Читайте также по теме