ГолосUA
14:45 24/03/2010

Черновецький залишив собі сім старих заступників та призначив одного нового

Київський міський голова Леонід Черновецький залишив собі сім старих заступників та призначив одного нового.

Про це він повідомив під час розширеної колегії КМДА, передав кореспондент ГолосUA.

«Новий підхід до формування кадрового складу, який впроваджується Президентом та прем’єр-міністром, має сприйматися усіма, хто зацікавлений у становленні дієздатної влади, тож я оптимізував свою особисту структуру керування містом, зменшивши кількість заступників у два, із залишком, рази», — заявив мер.

За словами міського голови, він залишив на посаді першого заступника Анатолія Голубченка, та заступників Дениса Басса, Бронеслава Стечинського, Віктора Сивця, Віталія Журавського, Валерія Міронова та Ігоря Добруцького.

Також новим заступником у сфері соціальних питань та медицини було призначено керівника профільної комісії Київради Аллу Шлапак.

«Хочу подякувати членам команди, хто працював зі мною, ні з ким із них я не розлучаюся і буду продовжувати підтримувати із ними контакти. Я розраховую на їх допомогу, бо усі вони порядні люди», — сказав Л. Черновецький.

Окрім цього, мер зазначив, що наступним кроком стане наведення порядку у районних адміністраціях «шляхом оптимізації штатного розходу».

Нагадаємо, до цього у Леоніда Черновецького було 19 заступників різного рівня.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме