ГолосUA
17:18 08/04/2010

Черновецький заробив у минулому році більше 3 мільйонів гривень

Київський міський голова Леонід Черновецький подав свою декларацію про доходи за 2009 рік — він заробив 3,2 мільйони гривень.

Про це йдеться на офіційному сайті Леоніда Черновецького.

У порівнянні з минулим роком, доходи Київського міського голови зменшилися. Так, в 2008 році мер Києва, згідно з поданою ним в ДПАУ декларацією заробив 268 мільйонів гривень — така сума, як наголошується в повідомленні, була отримана в основному завдяки продажу контрольного пакета акцій Правекс-банку. А в 2009 році мер Києва заробив 3,2 мільйони гривень.

У декларації наголошується, що в гаражі мера, як і раніше чотири автомобілі: Rolls-Royce, два Mercedes-benz, і раритетний автомобіль ГАЗ-14 (Чайка), куплений минулого року на аукціоні з продажу службових машин Київміськадміністрації. /> Р
озширилася, згідно з декларацією, житлоплоща міського голови. Крім будинку в Кіровограді і приміщення в Житомирі, з’явилася ще квартира.

"Я вже не перший рік публікую свою декларацію і того ж вимагаю від своїх підлеглих — це нормальна європейська практика", — зазначив Леонід Черновецький.

Як повідомлялося раніше, екс-перший заступник мера Києва Ірена Кільчицька в минулому році заробила 21 мільйон гривень, що в 50 разів більше, ніж у 2008 році — 435 тисяч гривень. Про це йдеться в її декларації про доходи за 2009 рік.

 

Читайте также по теме