ГолосUA
11:34 13/04/2010

Червоненко знайшов спосіб залишити собі кабінет в КМДА

Євген Червоненко залишив за собою кабінет в приміщенні КМДА навіть після того, як був звільнений з посади першого заступника голови Київської міськдержадміністрації. Про це розповіло джерело в апараті секретаріату Київради.

«Євген Альфредович відразу по оголошенні про звільнення заявив, що йде в декретну відпустку. І після цього речей з кабінету не забирав. Більше того, у нього в кабінеті сидить нова секретарка, яка «охороняє» територію. Сам Червоненко зараз здебільшого на роботу ходить до свого концерну «Орлан», — сказав співрозмовник.

Джерело також повідомило пор те, що після заяви мера Леоніда Черновецького про масове скорочення своїх заступників, тільки один з них звільнив свій кабінет – це Сергій Рудик, пов’язаний з лідером «Пори» Владиславом Каськівим та «Єдиним центром» Віктора Балоги.

Нагадаємо, звільнена Ірена Кільчицька пообіцяла забрати речі з кабінету у мерії, але пізніше стало відомо, що вона залишає кабінет за собою і може стати радником мера.

24 березня Леонід Черновецький оголосив про те, що звільнив таких заступників та перших заступників голови КМДА: Михайла Голицю, Володимира Головача, Людмилу Денисюк, Олександра Луцького, Віктора Падалку, Сергія Рудика, Ігора Шовкуна, Ірену Кільчицьку та Євгена Червоненка.

Червоненко відразу заявив, що йде в декретну відпустку по догляду за своїм сином.

За матеріалами: «proUA» />  

Читайте также по теме