ГолосUA
15:49 29/04/2010

Чорноморський флот стане основною темою під час наступних виборів — Фесенко (додано звук)

Тема перебування Чорноморського флоту в Криму стане основною під час наступних парламентських виборів.

 

Голос

Про це сказав голова правління Центру прикладних політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Квітень став місяцем резонансних подій і визначальних рішень. Кількості подій, які вплинуть на розвиток і світової політики і політики в Україні і , які відбулись у квітні може вистачити на півроку. Але, безумовно, головною подією для нас стали Харківські угоди, які стали концентрованим поєднанням і зовнішньої і внутрішньої політики, внутрішніх конфліктів у суспільстві. І саме ці події впливатимуть на політичну ситуацію в державі не тільки протягом місяця, але й цілого року”, — зазначив Володимир Фесенко.

Політолог спрогнозував, що тема Чорноморського флоту стане головною на політичному порядку денному наступних виборів. “Певною мірою на виборах місцевих і головною на парламентських виборах. Це пояснюється тим, що в опозиції є єдина можливість переграти ситуацію на свою користь — змінити владу і вони будуть використовувати найболючіші місця”, — підсумував експерт.

О. Каретнікова 

Читайте также по теме