ГолосUA
15:11 22/09/2009

Чорноморському Флоту доведеться втричі більше платити за комунальні послуги

Влада Севастополя з першого жовтня 2009 року втричі збільшила вартість комунальних послуг для міських підприємств і Чорноморського флоту РФ, мотивуючи це складним фінансовим становищем міста.

Про це повідомило проінформоване джерело в штабі ЧФ.

«З першого жовтня 2009 Росія втричі більше буде платити за життєзабезпечення Чорноморського флоту в Севастополі», — сказало джерело, додавши, що рішення підвищити комунальні тарифи прийняв голова адміністрації міста Сергій Куніцин.

«Своє рішення він мотивував складним економічним становищем міста і фінансовим крахом комунального господарства», — зазначило джерело в штабі флоту. Куніцин, за словами джерела, вважає, що місто не в змозі забезпечити подачу тепла і води без додаткового фінансування.

«Загроза місту залишитися взимку без тепла — це загроза національній безпеці країни», — процитував главу адміністрації джерело. Він також нагадав, що спроби підняти тарифи на комунальні послуги в Севастополі робилися міськими чиновниками неодноразово, «але рішуче протистояння міської ради та обурення городян не дозволили зробити це».

«Цього разу рішення підняти тарифи Куніцин прийняв у наказовому порядку як керівник цивільної оборони міста», — сказало джерело. За його словами, командувач флотом віце-адмірал Олександр Клецков уже зобов’язав підлеглих фінансистів перерахувати нову вартість комунальних послуг для флоту.

За матеріалами: «РИА-Новости»

 

Читайте также по теме