ГолосUA
08:32 28/04/2009

Чотири райони столиці залишилися без гарячої води

У столиці без гарячої води залишилися Подольський, Святошинський, Шевченківський та Оболонський адміністративні райони.

Відкрите акціонерне товариство «Київгаз» припинило подачу газу у повному обсязі до районної котельні «Нивки» та СТ-2, повідомила прес-служба «Київенерго».

Тиск газу припинено на підставі боргу «Київенерго» перед дочірньою компанією «Газ України» за паливо.

«Борг Київенерго перед газопостачальниками наразі складає 487 млн. грн. При цьому, борг міського бюджету перед енергокомпанією, через який Київенерго не може розплатитися за паливо, знову наближається до мільярда гривень — 992 млн. грн. З огляду на велику суму боргу КМДА перед Київенерго, не виключено, що газопостачальні організації посилять обмеження газу, який використовується для гарячого водопостачання в столиці», — заявив комерційний директор АК «Київенерго» Сергій Чех.

В компанії відзначили, що припинення подачі газу до районної котельні «Нивки» призвело до припинення гарячого водопостачання в Подольскому, Святошинському, Шевченківському адміністративних районах міста. Загалом без гарячої води залишилися 372 споживача, з яких 302 — житлові будинки, 5 лікарняних закладів, 19 дитсадків, 13 середніх шкіл та 33 відомства.

Крім того, припинення газопостачання СТ-2 та призвело до припинення гарячого водопостачання у Подольскому та Оболонському адміністративних районах Києва. Сумарна кількість будинків, які отримували гарячу воду завдяки СТ-2 — 898, з яких 580 – житлові будинки, 29 – лікарняні заклади, 31 дитсадок, 27 шкіл та 231 відомство.

 

Читайте также по теме