ГолосUA
08:12 12/05/2009

Дем’янюк вже у Німеччині

Літак з ймовірним нацистським злочинцем Джоном Дем’янюком приземлився в аеропорті Мюнхена.

Чартерний рейс із Клівленда прибув до Мюнхена о 9.20 за місцевим часом, повідомило "Deutsche Welle" з посиланням на агенство Франс Прес. />  
Одразу ж після приземлення в мюнхенському аеропорту слідчий пред’явить ймовірному поплічнику нацистів ордер на арешт, після чого Дем’янюк буде доставлений до слідчої в’язниці „Штадельгайм“.

За повідомленням Франс Прес, Дем’янюка посадили на борт літака, який з заходом сонця відправився з аеропорту Бьорк Лейкфронт у Клівленді штату Огайо. Агенство наводить точний час вильоту — понеділок 19.13 за місцевим часом (за середньоєвропейським часом — вівторок 01.13). Авіалайнер, за непідтвердженою інформацією з США, оздоблений медичною апаратурою, адже Дем’янюк був депортований, незважаючи на його скарги, що за станом здоров’я може не перенести авіарейсу.

Коли міграційні агенти забирали Дем’янюка з власної оселі на кареті швидкої допомоги, було враження, що підозрюваний плаче. На швидкій його переправили з населеного пункту Севен Гіллс до столиці штату — міста Клівленд — для врегулювання формальностей. Ще у понеділок вранці будинок Дем’янюка відвідали двоє священників, а також низка членів його родини, щоб попрощатися.

Читайте также по теме