ГолосUA
13:32 08/11/2008

День похорону НУНС ще не настав — Кармазін

 Депутат від НУНС Юрій Кармазін не погоджується з заявами своїх колег про розпад фракції. «Що стосується «похорон» фракції — я категорично незгоден з такою тезою. Думаю, фракція має політичне майбутнє», — наголосив він.

Як вже повідомляв ГолосUA, народний депутат від НУНС Володимир Ар’єв у статті в тижневику «Дзеркало тижня» заявив, що через особу лідера В’ячеслава Кириленка фракція перебуває на межі розколу та припинення свого існування. Частково в інтерв’ю ГолосуUA Юрій Кармазін підтримав цю думку. «Розкол почався давно. Ще з виведення «Єдиного Центру». Але що таке «ЄЦ»? За них ніхто не голосував, голосували за «Нашу Україну». «ЄЦ» — є не більше, як частинка партії «Наша Україна». Вони повинні були скласти свої повноваження і піти, бо їх погляди перестали збігатися з поглядами партії», — наголосив він. />  
Як заявив Кармазін, претензії до керівника фракції дійсно були, бо «це не є нормально, коли керівник фракції не збирав політраду і фактично ховався від тих викликів, які є. Він не мав самостійної думки, особливо, останнім часом. Я обурений тим, що він фактично поховав коаліцію, причому, в незаконний спосіб, тому, що рішення було прийнято абсолютно нелегітимно».Окрім того, за його словами, «зараз розглядається питання щодо збереження фракції, і можливо для цього треба буде обрати нового керівника. Я б таким міг бачити, скажімо, Тарасюка або Стецьківа»

Ситуацію, що склалася, Кармазін називає «внутрішні проблеми фракції», він переконаний, що фракція зможе їх вирішити. Проте, головну проблему він вбачає не в особі керівника: «питання сьогодні в тому, як будуть впливати на фракцію ззовні, з Секретаріату Президента».

 

Читайте также по теме