ГолосUA
14:43 17/05/2010

Депутат Парубій оскаржить у суді відкриття проти нього кримінальної справи

Народний депутат від фракції НУ-НС Андрій Парубій оскаржить у Печерському районному суді відкриття проти нього кримінальної справи.

Про це він заявив сьогодні журналістам біля Генеральної прокуратури України.

«Я передав скаргу сьогодні о третій годині і сподіваюся, що український незалежний відповідальний суд скасує відкриття проти мене кримінальної справи», — зазначив депутат.

Однією із причин своєї скарги він назвав обурення діями слідчого з приводу того, що «він, слідчий, знаючи, що на мене був вчинений напад, чому не проводить жодних слідчих дій стосовно тих людей, які нападали і на мене, на Карпука лікаря, на Олеся Донія».

Він додав також, що не здивується, «якщо після виходу із лікарні Олеся Донія відкриють кримінальну справу іще й проти нього, що він насмілився бути в сесійній залі і не давав доступу до свого робочого місця».

Як вже повідомлялося, народний депутат від фракції НУ-НС Андрій Парубій отримав постанову про порушення кримінальної справи проти нього, згідно з якою 27 квітня він, разом із депутатом Юрієм Гримчаком, вступив в попередню змову для впливу на Голову Верховної Ради та інших депутатів, щоб перешкодити виконанню ними службових обов’язків.

М.Мамаєва />  

Читайте также по теме