ГолосUA
10:11 25/06/2010

Депутата Деньковича виключили з «Батьківщини» за зраду її інтересів

Народного депутата Івана Деньковича виключили з партії “Батьківщина” за грубе порушення партійної дисципліни, вимог Статуту та зраду її інтересів.

Про це йдеться в листі, адресованому І.Деньковичу Виконавчим секретаріатом Політичної ради, повідомили у прес-службі ВО “Батьківщина”.

Копію листа передали керівництву Львівської обласної організації ВО «Батьківщина», головою якої раніше був вищезгаданий депутат. «На Вашу заяву щодо відкликання своєї попередньої заяви про вихід з партії ВО «Батьківщина» Виконавчий секретаріат Політичної ради партії повідомляє, що постановою від 15.06.2010 року Вас виключено з партії. Партія не вбачає за необхідність повертатись до цього питання. Це рішення не пов’язано із Вашою заявою», — сказано у листі.

У «Батьківщині» зазначили, що рішення Політради партії про виключення Деньковича було прийняте раніше, ніж він подав заяву про вихід з партії.

Нагадаємо, народний депутат України, екс-голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Денькович вийшов із партії. Політик пояснив своє рішення тим, що розчарувався у цій політичній силі. «Батьківщину» він назвав «олігархічним угрупуванням».

Як повідомлялося, І.Денькович на один день увійшов до коаліції «Стабільність та реформи». Спочатку Голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив заяву про входження І.Деньковича до коаліції, а згодом заявив про відкликання такої заяви.

За матеріалами: ИМК

 

Читайте также по теме