Депутати Київради вимагають звіту «Київенерго» за 3 аварії впродовж минулого тижня

У зв’язку із аваріями на тепломережах, що тричі сталась у столиці лише за останній тиждень депутати фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді вимагають внести до порядку денного сесії 24 лютого 2011 року Звіт тимчасової контрольної комісії Київради з вивчення ситуації, що сталась у взаємовідносинах Київської міської ради з АЕК «Київенерго».

Про це повідомила голова фракції БЮТ-Б Тетяна Меліхова, передав кореспондент ГолосUA.

«Тільки волею випадку останні 3 аварії, що стались протягом тижня, не забрали жодного життя, як це трапилось на початку сезону. Уявіть якби температура повітря була нижчою на 10 градусів», — наголосила Т. Меліхова.

За її словами даним звітом будуть оприлюднені беззаперечні факти халатного ставлення влади та «Київенерго» до зазначеної проблеми та надані рекомендації щодо вирішення ситуації.

Вона наголосила,що на початку опалювального сезону 2010/2011 було виявлено 1678 пошкоджень, а вже після його початку кількість пошкоджень склала 2145.

Т. Меліхов нагадала, що одна аварія стались в Оболонському районі, а інші дві в центрі – на вул. Івана Франка, 42 та на вул. Богдана Хмельницького. У першому випадку в 15 градусний мороз без гарячої води та опалення залишилися 84 об'єкта, а у другому 486 об'єкти, в тому числі житлові будинки, адміністративні і лікувальні установи та навчальні заклади.

Читайте также по теме