Депутати облаштували у наметах власні приймальні для того, щоб захистити наметове містечко

 

size="3">Окремі народні депутати облаштували у наметах на Майдані Незалежності власні приймальні для того, щоб захистити наметове містечко від демонтування.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи Ігор Гурняк. 

size="3">«Це є захисним механізмом. Справа у тому, що є судове рішення, згідно з яким наметове містечко має бути знесене. Я сумніваюся, що це трапиться у якийсь конкретний час, але таке рішення є. В даному випадку певні депутати допомагають нам тим, що використовують технологію проведення зустрічей з виборцями на Майдані Незалежності. Це не є хитрим використанням моменту, а є лише реальним механізмом захисту наметового містечка для того, щоб воно і надалі залишалося там, де воно зараз є», — сказав він.

size="3">Нагадаємо, у центрі Києва вже кілька днів проходить численний мітинг представників малого та середнього бізнесу. Вони вимагають від Президента Віктора Януковича накладення вето на Податковий кодекс в цілому. Підприємці облаштували на головній площі Києва наметове містечко. 

size="3">За наявною інформацією, представники Державної виконавчої служби о 16:00 мали розпочати демонтаж наметів протестуючих.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...