ГолосUA
13:40 19/11/2010

Депутати сьогодні прийняли технічні правки до Податкового кодексу — Хомутинник

 

Нардепи прийняли технічні правки до Податкового кодексу і внесли зміни до норм, що стосуються спрощеної системи оподаткування.

Про це заявив голова профільного комітету Віталій Хомутинник.

"Ми внесли технічні правки до даного документа, на яких наполягали нардепи, а також внесли відповідні зміни, що стосуються видів діяльності підприємств, які підпадають під спрощену систему податкового оподаткування. Зокрема, ми залишили на спрощеній системі оподаткування транспортні послуги, діяльність у сфері розваг, діяльність теле-і радіомовлення, діяльність у сфері геології та геодезії, секонд-хенд і діяльність у сфері технічних досліджень. Також на спрощеній системі оподаткування залишилася діяльність у сфері торгівлі через торговельні автомати", — сказав В.Хомутинник.

/> Крім того, він зазначив, що були прийняті правки у сфері оподаткування нерухомості, зокрема, відповідно до внесених поправок до Податкового кодексу, пільги переведені з загальної площі на житлову. Також були збільшені соцпільги з прибуткового податку для учасників бойових дій та інвалідів першої і другої групи (збільшені в 1,5 -2 рази).
Він зазначив, що нардепи проголосували за всі правки, викладені на 18 сторінках до Податкового кодексу.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте также по теме