11:11 10/11/2014

Депутати створили злочинне угруповання, яке займалося захопленням ринку — ЗМІ

Одеські правоохоронці провели обшуки у депутатів облради Дениса Волошина і Віктора Добрянського, які намагалися захопити ринок «7-й кілометр».
Про це повідомляє «Обозреватель».
«Волошин і Добрянський вирішили будь-що-будь заволодіти знаменитим ринком «7-й кілометр». У хід пішли найвитонченіші методи — рейдери нацьковували на власників підприємства суди різних інстанцій, «тітушок», проплачених силовиків і навіть проводили фіктивні збори акціонерів. Коли ж господарі змогли відстояти свої права та майно в судах, Волошин і Добрянський пішли «в усі тяжкі» — стали відверто залякувати й шантажувати акціонерів і підприємців ринку», — пише видання.
Як повідомило «Обозревателю» джерело в ГУ МВС в Одеській області, днями одразу кільком акціонерам «7-го кілометра» прийшли посилки з мертвими собаками й котами. Іншим працівникам ринку невідомі підпалили двері у квартирах і ворота в гаражах.
«Зрозуміло, що це середньовічне варварство і бандитські натяки були ланками одного ланцюга і мали спільну мету. Тим більше, що незабаром жертвам стали дзвонити якісь «люди, які вирішують проблеми», і пропонувати по-доброму розлучитися з акціями «7-го кілометра» або з місцями на ринку. (…) Одночасно з погрозами акціонерам і підприємцям ринку невідомі також дзвонили працівникам адміністрації підприємства і говорили, що мають відеозаписи їхнього особистого життя, зроблені прихованою камерою. І ці кадри потраплять в Інтернет, у разі їх відмови від співпраці з… Волошиним і Добрянським», — повідомляє «Обозреватель».
За даними видання, в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці Одеси провели обшуки у Волошина і Добрянського. У ході обшуків були знайдені докази того, що депутати-рейдери створили злочинне угруповання, яке займалося захопленням ринку «7-й кілометр» і шантажем його співробітників та підприємців. Наразі очікується продовження розслідування у справі про захоплення ринку.

Читайте также по теме