ГолосUA
08:21 27/01/2010

Депутати від Партії регіонів напали на офіс «Народної самооборони» — знайшли антирекламу на Януковича

6 депутатів Верховної Ради від фракції Партії регіонів напали на офіс житомирського представництва руху.

Про це сказано в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті громадянського руху "Народна Самооборона". /> "Увечері 26 січня 6 народних депутатів України від Партії регіонів… за допомогою своїх охоронців вибили двері й увірвалися в приміщення Житомирського представництва громадянського руху "Народна Самооборона", де перебуває офіс народного депутата України Олега Новикова", — сказано в ньому.

Серед цих парламентаріїв від ПР, як сказано в повідомленні, були колишній генеральний прокурор Святослав Піскун і Микола Присяжнюк.

Партія регіонів, у свою чергу заявила про виявлення близько 10 тонн друкованої продукції, спрямованої на дискредитацію кандидата в Президенти Віктора Януковича, в офісі "громадської організації "Народна самооборона" у Житомирі.

Про це сказано в повідомленні прес-служби житомирської обласної організації ПР.

Згідно з повідомленням, ввечері 26 січня на 2 машинах до штабу громадської організації "Народної самооборони" на вулицю Лисенка, 6\1а в Житомирі було доставлено близько 10 тонн друкованої продукції.

Прихильники "Народної самооборони" встигли розвантажити одну машину.

Другу машину перешкодили розвантажити представники ПР — депутати Верховної Ради Микола Присяжнюк, Валерій Харлім, Святослав Піскун, Павло Климець, Сергій Рижук, довірена особа Кандидата в Президенти Едуард Ставицький, заступники голови житомирської облорганізації ПР Михайло Чужмир, Андрій Дяченко й Олег Калашников.

В автомобілях знаходились листівки із символікою партії "Народна самооборона" і з гаслами проти Віктора Януковича: "Янукович — це кінець України", "Не віддай бандитам Україну", "Stop зек".

"На складі перебуває продукція-антиреклама без вихідних даних. Невідомо, хто її замовляв, хто друкував. Це є порушенням Закону "Про вибори". Всі ці листівки надруковані без вихідних даних. Друк такої продукції має проходити з виборчого фонду кандидата в Президенти", — заявив Піскун.

6 народних депутатів звернулися в Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і прокуратуру з вимогою опечатати й взяти його під охорону склад до з’ясування наявності порушення, а потім знищити листівки.

 

Читайте также по теме