ГолосUA
11:35 04/10/2009

Депутату з Партії регіонів уріжуть зарплатню за зламаний мікрофон

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин підписав розпорядження про стягнення із зарплати народного депутата з фракції Партії регіонів Дмитра Шенцева більш ніж шість тисяч гривень за зламаний ним мікрофон.

Про це Литвин повідомив на прес-конференції в Умані Черкаської області.

Він додав, що робитиме так і надалі в подібних випадках. «Я не думаю, що країна повинна дивитися на те, як поводяться люди, які повинні демонструвати зразки стриманості», — зазначив Литвин.

Нагадаємо, 22 вересня щоб перешкодити Голові ВР продовжувати вести пленарне засідання, народний депутат від фракції Партії регіонів Дмитро Шенцев зламав мікрофон.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин 23 вересня заявив, що має намір просити фракцію Партії регіонів відшкодувати збиток за зламаний мікрофон.

Відповідно до підрахунків технічної служби Верховної Ради збитки, завдані при пошкодженні мікрофона Голови ВР складає 1225 грн.

Проте зараз не є можливим відремонтувати мікрофон Голови ВР за цю суму, оскільки відповідні запчастини вже кілька років не випускаються. Тому, за даними техслужби, необхідно закуповувати нове обладнання, сума якого становить 7 тис. грн.

За матеріалами: УНІАН

 

Читайте также по теме