Лана Лисовская
10:07 27/01/2011

Держава буде викорінювати всі “фашистські теорії” — Азаров

Фашистські нацистські теорії не мають права на існування і будуть викорінюватись державою усіма прийнятними методами.

Про це сьогодні заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров після участі в заупокійній літургії з нагоди Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту у Хресто-Воздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври, передав кореспондент ГолосUA.

“Сьогодні, в День пам'яті жертв Голокосту, керівництво уряду приїхало в цю церкву, аби віддати данину пам'яті всім жертвам цієї нелюдської акції знищення людей не тільки єврейського походження, але і усіх, хто загинув у роки ІІ Світової війни”, — зауважив урядовець.

Він закликав всіх українців сьогодні поставити свічки жертвам Голокосту. “Ми маємо пам'ятати про ці події, і робити усе від нас залежне, щоб такі трагедії не повторювались в історії людства. Нацистські фашистські теорії не мають не тільки права на існування, але й повинні викорінюватися державою усіма прийнятними методами”, — зауважив голова уряду.

Участь у заході взяли також перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, міністр культури Михайло Кулиняк, голова Київської міської державної Адміністрації Олександр Попов.

Читайте также по теме