ГолосUA
12:55 02/06/2010

Держава зменшить свою роль в економіці – Президент

Для покращення умов ведення бізнесу в Україні держава зменшить свою роль в економіці.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович, відкриваючи друге засідання Комітету з реформ, передав кореспондент ГолосUA.

«Нам треба підвищити конкурентну здатність України та створити привабливий інвестиційний клімат. Для цього ми будемо зменшувати роль держави в економіці і знижувати та скасовувати адміністративні бар’єри для бізнесу та розвитку інфраструктури», — наголосив він.

За його словами, буде скорочено систему обов’язкових дозволів для ведення бізнесу, запроваджено нову стимулюючу та ефективну податкову та законодавчу політику. /> «Зокрема, ми приймемо новий податковий кодекс та значно спростимо податкове адміністрування. Паралельно ми будемо працювати над більш глибоким залученням України до процесів міжнародної економічної інтергації», — підкреслив В. Янукович.

При цьому Президент наголосив на необхідності відновлення старих та завоюванні нових ринків збуту товарів та послуг.
«Для цього треба не лише збільшувати обсяги виробництва та підвищувати якість продукції, а й працювати над візерунокм України в світі, займати активну позицію в питаннях міжнародної політитики, міждержавних і регіональних відносин», — підкреслив він.

А. Береза
 

Читайте также по теме