ГолосUA
12:54 31/08/2010

Державне управління оборонної промисловості терміново потребує законодавчих змін, — Кінах (ГОЛОС)

Комітет Верховної Ради України з питань оборонно-промислового комплексу вимагає від уряду змінити систему державного управління і прийняти відповідні закони до кінця 2010 року.

Про це заявив голова комісії з питання оборонно-промислового комплексу Анатолій Кінах на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA. /> ГОЛОС

“Нам треба змінити ситуацію, коли обороноздатність визначається чиновниками з Міністерства фінансів чи з якихось інших фіскальних відомств. Ми вимагаємо, щоб була змінена система державного управління. Треба завершити прийняття закону про державне оборонне замовлення, треба прийняти закон про військово-технічне співробітництво — як ті законодавчо-нормативні вимоги, які повинні виконуватись не залежно від складів парламентів чи урядів. Бо мова іде про національну безпеку — і цим усе сказано”, — зазначив Кінах.

За його словами, питання оборонного замовлення і концентрування національних ресурсів буде порушуватись на найближчому засіданні Ради нацбезпеки і оборони, а зазначені закони, на переконання А. Кініха, мають бути затверджені до кінця 2010 року.

М. Мамаєва
 

Читайте также по теме