Деякі політики намагаються робити собі піар на Майдані — І. Гурняк

 

size="3">Деякі політики намагаються робити самопіар, ідучи на мітинг підприємців на Майдані Незалежності.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи Ігор Гурняк. 

size="3">За його словами, окремі депутати допомогли мітингуючим встановити намети на Майдані. «Але ж є депутати і політики, які використовують події на Майдані як іще одну піар-акцію. В даному випадку очевидно, що їх підтримки ми не потребуємо», — зазначив він, відмовившись назвати прізвища таких політиків.

size="3">При цьому І. Гурняк зазначив, що кожен політик, що надає допомогу «Майдану підприємців», автоматично отримує довіру з боку мітингуючих підприємців. «Але якщо якийсь політик думає, що прийшовши на Майдан, він дуже гарно виступить і це додасть йому дивідендів, то він дуже помиляється», — зазначив І. Гурняк.

size="3">Член ініціативної групи повідомив, що «добрими вчинками» поки що мітингуючим активно допомагає низка депутатів від фракції БЮТ. «Партія ж регіонів намагається нас не помічати. І ця позиція є послідовною», — підкреслив І. Гурняк.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...