ГолосUA
11:45 12/08/2008

Деякі сім’ї не отримають виплати другої частини допомоги

Деякі сім’ї не отримають виплати другої частини допомоги.Про це повідомила міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова, під час прес-конференції.

Вона відзначила, що “на сьогодні, в Міністерстві відсутні деякі списки потерпілих сімей, відповідно, вони не мають можливості отримати виплати другого траншу допомоги”.

Серед проблемних територій міністр назвала Рахівський район Закарпатської області, місто Калуш з Івано-Франківщини, Новоселицький район Чернівецька області та.Чернівці.

За словами Людмили Денисової, відповідальність за таку ситуаціє лежить на від районних адміністраціях, які формують такі списки і передають їх до міністерства праці. Те після перевірки списків створює реєстр громадян. Потім цей реєстр передається в Державне казначейство України, де ще раз перевіряється, і після того казначейство переводить гроші на рахунок Ощадбанку. Далі, Ощадбанк переказує гроші на особисті рахунки громадян, якщо такі рахунки відкриті. Для тих громадян, які не мають особистих рахунків в Ощадбанку, останній переказує гроші на рахунки Укрпошти, яка в свою чергу самостійно доправляє їх кожній родині, яка є в списку.

Читайте также по теме