ГолосUA
17:11 17/01/2010

Дільниці у Білій Церкві не відкрилися вчасно через саботаж з боку членів комісій від Януковича, Бродського, Ратушняка та Противсіха — Черненко

Дільниці у Білій Церкві не відкрилися вчасно через саботаж з боку членів комісій від Януковича, Бродського, Ратушняка та Противсіха.

Про це повідомив у коментарі ГолосUA голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

“Була проблема у Київській області, у Білій Церкві, коли 28 дільниць не відкрилися через відсутність кворуму. Там члени комісій від Януковича і Бродського, та деяких інших кандидатів, Противсіх, Ратушняка, просто відмовилися виходити, напередодні виборів склавши повноваження членів комісій. А нових членів комісій ще тоді не ввели, і у результаті не було кворуму. Зараз дільниці відкрилися, але з великим запізненням”, — сказав голова КВУ.

Причини інциденту, що відбувся у Білій Церкві, досліджуються ЦВК та правоохоронними органами, повідомив О. Черненко.

Серед інших проблем, за його словами, фіксувалися порушення із включенням виборців до списків у день голосування. “Ми також маємо ситуації, коли виборці виносили бюлетені з дільниць. Але це, можливо, були приватні ініціативи самих виборців. Їх розслідує міліція. Поки що це не є масовим”, — повідомив Олександр Черненко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме