ГолосUA
11:19 23/03/2009

Ділянки на Місяці подешевшали

Американська компанія Lunar Embassy, що продає ділянки на різних небесних тілах у Сонячній системі, оголосила про різке зниження купівельної активності.

Як повідомив Prian.ru., за словами представників компанії, у січні-лютому цього року число угод було незначним, а ціни за угодами, що відбулися, були на 20% нижчі, ніж до кризи.

ГолосUA звернувся за коментарем до українського Місячного посольства, і там запевнили, що ціна у гривневому вираженні є досить стабільною вже протягом кількох років, тож подешевшала лише в доларах.

Сьогодні придбати 1 акр (близько 40 соток) землі на нічному світилі коштує 900 грн. Покупець отримує документ, що підтверджує право на власність (синього кольору — на Місяці, червоного — на Марсі), карту з географічними координатами, номером та адресою ділянки, а також, так званий, Кодекс Марсу чи Конституцію Місяця, де містяться закони власності.

За словами представника прес-служби Посольства, компанія є монополістом на ринку, відповідно, вона не веде боротьбу за кількість продажів, тому майже не зазнала впливу світової кризи, щоправда, з її початком, замовлень стало дещо менше.

 

Читайте также по теме