ГолосUA
17:15 24/09/2010

Директор підприємства знайшов спосіб привласнити 330 тисяч гривень державних коштів

У Житомирській області співробітниками Служби безпеки України викрито факт привласнення службовою особою – директором житомирського приватного підприємства – державних коштів в особливо великих розмірах.

Про це сьогодні повідомила прес-служба СБУ.

“Відповідно до укладеної угоди місцеве приватне підприємство отримало від однієї з державних установ понад 800 тисяч гривень на виконання підрядних робіт з реконструкції адмінбудинку. Встановлено, що підприємство-підрядник закупило будівельні матеріали та провели роботи з реконструкції будівлі лише на половину цієї суми, а решту коштів держустанові не повернуло”, — поінформувала прес-служба. />  

Згідно з повідомленням, натомість директор житомирського привітного підприємства перерахував їх на корпоративні пластикові картки, з яких згодом знімав та витрачав на власні потреби. Таким чином він встиг привласнити більше 330 тисяч гривень державних коштів.

Стосовно керівника житомирського приватного підприємства слідчі Управління СБУ в Житомирській області порушили кримінальну справу за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
 

Читайте также по теме