ГолосUA
18:01 04/09/2009

Директор Євро-2012 здивований українськими автодорогами

Директор Турніру Євро – 2012 Мартін Каллен здивований продуктивністю підготовки українських міст до чемпіонату з футболу. Він також повідомив, що УЄФА приймає готелі міст Маріуполь та Святогорськ для розміщення цільових груп УЄФА.

Про це він сказав на зустрічі з віце-прем‘єр-міністром України Іваном Васюником, у результаті своєї робочої поїздки до Донецька та Харкова.

“Ці міста (Маріуполь та Святогорськ — ред.) знаходяться в радіусі 2 годин їзди автобусом до Донецька”, – сказав М.Каллен.

Також європейські футбольні функціонери звернули увагу на стан українських доріг. “Ми приємно здивовані українськими дорогами, вони не такі погані, як усі про них говорять”, – висловив своє враження М.Каллен.

У відповідь віце-прем‘єр зауважив: “Це говорить про те, що сформовані певні стереотипи щодо ситуації в Україні. Часто ці стереотипи мають історичне походження, інколи формуються ззовні або навіть всередині України. Ми повинні працювати над тим, щоб такі стереотипи міняти”.

Віце-прем’єр також запевнив представників УЄФА, що уряд тримає руку на пульсі кожного проекту з будівництва готелів до Євро-2012. Уряд підготував пакет пропозицій щодо державної фінансової підтримки будівництва готелів. Ці пропозиції будуть розглянуті на найближчих засіданнях уряду, зазначив віце-прем’єр.

За матеріалами: прес-служба віце-прем’єр-міністра

 

Читайте также по теме