ГолосUA
11:15 06/12/2008

Дітки чекають солодощів, іграшок та «шматочок» щастя

Хоча до Нового року ще далеко, однак дітвора вже з нетерпінням чекає свята і поспішає замовляти подарунки. Про це повідомила газета «Сегодня». />  
За даними «Укрпошти», ближче до Нового року, вони чекають понад тисячу побажань від малюків.

«Діти завжди пишуть Діду Морозу, адже це старовинна традиція», — повідомила головний спеціаліст відділу реклами та зв’язків з громадськістю «Укрпошти» Тетяна Груздо.

«А ось на Західній Україні діти вже почали писати листи, щоправда не Діду Морозу, а святому Миколаю, свято якого відзначається 19 грудня», — повідомив начальник відділу маркетингу Львівської області дирекції «Укрпошти» Андрій Боднар.

За його даними, наразі надійшло вже понад 30 листів, однак очікують, що їх буде набагато більше.

«Просять діти різне: машинки, ляльку Барбі, спіднички, цукерки, кіндери та інше. Один лист без сліз ми не змогли читати, у ньому Наталка і Ліля попросили у святого Миколая не дарувати їм грошей та казкових замків, а принести їм шматочок щастя у вигляді чоловічка, якого вони зможуть любити й заради якого будуть жити та зможуть його обіймати. А на конверті дописали- принести їм рудого кота».

Крім того, Андрій Бондар відмітив, що дітки, які замовляють подарунки, просять їх не тільки для себе, а й для своїх близьких.

«Один хлопчик, який пообіцяв бути слухняним, попросив лицарські обладунки та військовий намет, для тата — набір свердел, а для мами — тапочки на кожушку», — додав він.

 

Читайте также по теме