ГолосUA
15:16 19/01/2011

Діям Данилишина нададуть юридичну оцінку

 

Діям екс-міністра економіки Богдана Данилишина щодо порушень у сфері державних закупівель буде дано юридичну оцінку. Про це повідомив заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимир Бандуров, — передала прес-служба уряду.

Володимир Бандуров зазначив, що сьогодні на засіданні Уряду Голова Державної фінансової інспекції України Петро Андреєв за підсумками перевірок доповів про численні порушення в бюджетній сфері протягом 2008-2009 років.

Заступник Міністра економіки України зауважив, що значна частина цих порушень припадає на сферу державних закупівель, яка відносилася до компетенції Міністерства економіки України: «Посадові особи цього Міністерства, зокрема екс-міністр Богдан Данилишин, погоджували застосування неконкурентних процедур, зокрема, закупівлю в одного виконавця».

«Загальний обсяг зловживань у цій сфері становить 15 млрд. грн. Юридичну оцінку діям колишнього Міністра дадуть компетентні органи у сфері розслідувань зловживань в економічній сфері», — резюмував урядовець.

 

Читайте также по теме