ГолосUA
12:09 28/08/2010

Для будівництва міжнародного аеропорту в Севастополі залучать понад 200 млн доларів

Знайшовся інвестор для будівництва першого міжнародного аеропорту в Севастополі.

Про це повідомили в прес-службі Севастопольської Державної міської адміністрації.

Згідно повідомлення, у разі підтримки Севастопольською міською Радою інвестиційного проекту з будівництва Міжнародного аеропорту Севастополя на базі аеропорту «Бельбек», реалізацію цього проекту передбачається здійснити в максимально короткі терміни.

«Сьогодні було підтверджено, що є інвестор, який готовий вкладати в розвиток аеропорту гроші. У зв’язку з цим ми домовилися з нашим інвестором, що ми повинні в максимально короткі терміни реалізувати проект. При цьому реалізація проекту буде можлива, якщо його підтримає сесія міської Ради», — сказав голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов після зустрічі з представниками ТОВ «Шанті Україна», яке в свою чергу представляє англійську інвестиційну кампанію «SHANTI CAPITEL», що має намір вкладати гроші в інфраструктуру Севастополя.

Будівництво Міжнародного аеропорту, на думку голови Севастопольської міськдержадміністрації, дасть можливість розвинути інвестиційну привабливість Севастополя.

Крім того, Валерій Саратов вважає, що «реалізація даного проекту сприятиме розвитку Севастополя, особливо інфраструктури Північної сторони».

У свою чергу брав участь у переговорах директор ТОВ «Шанті Україна» Микола Березент підтвердив наміри англійської інвестиційної кампанії «SHANTI CAPITEL» вкладати гроші в інфраструктуру Севастополя, зокрема, в аеропорт, який буде однією з складових розвитку всієї інфраструктури, запланованої на Північній стороні міста.

«Сума можливих інвестицій буде починатися з 200 мільйонів доларів. Це чисто аеропорт, але є ще рекреаційна зона, готелі та інші об’єкти », — уклав Микола Березент.

 

Читайте также по теме