ГолосUA
10:15 08/11/2008

Дмитро Фірташ купив банк «Надра»

Group DF підписала договір про купівлю контрольного пакету акцій Банку «Надра». Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, що належить Дмитру Фірташу.

«Group DF рада підтвердити (інформація про можливу купівлю банку «Надра» Group DF, про що раніше повідомляли ЗМІ), що вона уклала угоду про купівлю контрольного пакету акцій банку «Надра» — одного з провідних універсальних комерційних банків України», — зазначається у повідомленні.

Деталі угоди не розголошуються у зв’язку з «конфіденційністю угоди». Проте очікується, що угоду буде завершено за кілька тижнів.

«Надра — стабільний, добре керований банк, що грає важливу роль в українському банківському секторі. У цього банку міцна база активів та відмінна керуюча команда. Наш пріоритет — укріпити його стабільність та забезпечити капіталовкладення, необхідні для того, щоб допомогти банку впоратися з сьогоднішніми економічними та фінансовими труднощами. Я радий, що у банка залишиться український власник, і що він надалі продовжуватиме обслуговувати та підтримувати своїх клієнтів.», — наголосив Фірташ.

 

Читайте также по теме