ГолосUA
19:52 18/11/2010

До боротьби із МАФами столичні чиновники залучили міліцію

 

Головне управління контролю за благоустроєм КМДА та Головне управління МВС України в місті Києві розпочали спільну роботу з попередження самовільного встановлення малих архітектурних форм та тимчасових споруд.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Прикладом такої співпраці стало попередження працівниками Головного управління МВС України в місті Києві самовільного встановлення МАФу на вул. Лайоша Гавро, 11-а в ніч з 17 на 18 листопада в Оболонському районі міста. Самовільно встановлену споруду оперативно було демонтовано працівниками КП «Київблагоустрій». Техніку, яка використовувалась для встановлення МАФу, було відправлено на штрафмайданчик ДАІ, водія доставлено до районного відділу МВС для надання пояснень та притягнення до відповідальності. Власник тимчасової споруди на місці події так і не з’явився.

Необхідність тісної співпраці Головного управління контролю за благоустроєм та Головного управління МВС України в місті Києві пов’язана з тим, що сьогодні у столиці самовільно встановлюється велика кількість МАФів та тимчасових споруд, особливо в нічний час. Як показав досвід, така співпраця є ефективною та проводиться щоденно для наведення порядку в місті.

Головне управління контролю за благоустроєм та Головне управління МВС України в м. Києві попереджає власників малих архітектурних форм (тимчасових споруд), власників транспортних засобів та водіїв, які здійснюють перевезення, про відповідальність за несанкціоновані дії із самовільного встановлення малих архітектурних форм та тимчасових споруд у столиці. До всіх порушників вживатимуться заходи адміністративного впливу та штрафні санкції.

Читайте также по теме