До кінця тижня підприємці можуть зібрати підписи для проведення референдуму з висловлення недовіри Президенту

 

size="3">До кінця поточного тижня підприємці можуть зібрати необхідні три мільйони підписів для проведення референдуму стосовно висловлення Президент та парламенту недовіри.

 

size="3">Про це заявив секретар Координаційної ради ринків України Володимир Мартиненко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

size="3">Для ініціювання референдуму для оголошення імпічменту необхідно 3 мільйони підписів. Думаю, що цю цифру ми зберемо досить швидко. Якщо ініціюємо збір сьогодні-завтра, то до кінця тижня зберемо”, — заявив В. Мартиненко.

 

size="3">В. Мартиненко нагадав, що підприємці передали вимогу до Президента заветувати Податковий кодекс. В разі ж якщо Віктор Янукович не дослухається до вимог страйкарів, вони ініціюють збір підписів за для оголошення імпічменту Президенту та Верховній Раді України.

 

size="3">При цьому він наголосив, що на збір підписів “піде не багато часу, адже точка кипіння вже досягнута”. “Підприємці, крім того, що проводять акції протесту, тут на Майдані, на Інститутській, то акції протесту проводять ще у багатьох містах України. І там кількість людей, які вийшли на площі вже в деяких містах також досягає 50 тисяч осіб”, — повідомив В. Мартиненко.

 

 

 

Читайте также по теме