ГолосUA
08:33 03/08/2010

До Києва їдуть Сталлоне, Рурк, Стетхем і Лундгрен

Всесвітньо відомі актори Сільвестр Сталлоне, Міккі Рурк, Джейсон Стетхем і Дольф Лундгрен приїдуть до Києва на прем’єру нового фільму.

7 серпня 2010 в київському кінотеатрі Україна відбудеться допрем’єрний показ бойовика "Нестримні" (The Expendables).

Сільвестр Сталлоне не тільки зіграв у ньому головну роль, але і виступив режисером стрічки. Міккі Рурк, Джейсон Стетхем і Дольф Лундгрен виконали головні ролі.

З основного складу до Києва не приїдуть тільки Брюс Уілліс, Арнольд Шварценеггер і Ерік Робертс. Решта — ось вони: на масштабній прес-конференції в «Прем’єр-Палаці" і, подейкують, — на «голлівудський парубочий вечір» в Crystal Hall, vip-вечірці після допрем’єрного показу фільму (він розпочнеться в п’ятницю, о 20.30 в кінотеатрі «Україна» ).

До речі, Сталлоне вже не раз, і не два обіцяв приїхати в Україну, але все якось не складалося. Хіба що пару років тому в Одесу приїжджала його мама — шукати в архіві інформацію про родичів.

А щодо Міккі Рурка, то легенда 80-х, можливо, приїде не просто посвітити залишками колишньої краси, але і поспілкуватися з киянами на «великому і могутньому».

В ексклюзивному інтерв’ю газеті з приводу виходу фільму «Залізна людина-2» (№ 77 від 26 квітня 2010) Рурк розповів, що для ролі російського лиходія посилено вчив мову: «Я займався з викладачем російської: по 2,5 години на день протягом чотирьох місяців. До того ж у мене російська дівчина (модель Анастасія Макаренко. — Авт.) — Це теж допомогло».

Нагадаємо, "Нестримні" (The Expendables) — пригодницький бойовик, виконавцем головної ролі й автором якого є Сільвестр Сталлоне.

 За матеріалами: Газета по-київськи  />  

Читайте также по теме