ГолосUA
13:16 14/12/2008

До київських осель повертається тепло

АК «Київенерго» відновлює тепло- та гаряче водопостачання у київських квартирах. /> Як повідомила прес-служба «Київенерго», процес підключення гарячого водопостачання почався сьогодні о восьмій ранку.
За цією інформацією, компанія організувала роботу співробітників у вихідні дні для швидкого відновлення гарячого водопостачання споживачів.

Як повідомляє прес-служба «Київенерго», згідно з технологічними вимогами з моменту підвищення тиску газу фахівцями компанії на відновлення гарячого водопостачання знадобитися не менше двох діб.

У компанії заявляють, що вони у встановленому законодавством порядку виконають перерахунок споживання гарячої води всім споживачам, з якими компанія має прямі договори.

Нагадаємо, що обмеження «Київенерго» з боку ДК «Газ України» почалося 4 грудня, а 11 грудня було припинено гаряче водопостачання в зоні обслуговування ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6. У ситуацію з відключенням киян від теплопостачання довелося втрутитися Президентові України Віктору Ющенку, який дав розпорядження главі НАК «Нафтогаз України» Олегу Дубині і голові Київської міської державної адміністрації Леоніду Черновецькому відновити подачу гарячої води в будинки киян.
У той же час, прес-служба Кабміну заявила, що теплопостачання і подачу гарячої води в квартири мешканців столиці було відновлено саме після втручання Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Це відбулося після того, як вчора Прем’єр-міністр і члени уряду на терміновій нараді виробили низку заходів для вирішення цієї проблеми. Тоді Юлія Тимошенко дала необхідні вказівки, щоб впродовж декількох годин постачання тепла і гарячої води в квартири жителів столиці було відновлене. Сьогодні кияни вже отримують ці послуги», — йдеться в повідомленні.

 

Читайте также по теме