ГолосUA
15:27 20/11/2010

До Львова привезли двох футболістів-близнюків — талісманів Євро-2012

 

До Львова, першого з українських міст, які прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу 2012 року, привезли офіційні талісмани турніру.

Про це повідомили 20 листопада у прес-службі Львівської міськради.

О 12.00 у Львові розпочалась виїзна церемонія презентації талісманів в Україні.

На прес-конференції, яка відбулась з цієї нагоди, мер Львова Андрій Садовий запевнив, що наступного року у Львові відкриють новий стадіон і термінал на летовищі.

«Я переконаний, що Львів якісно прийме Євро-2012, і бажаю всім у цьому великої спільної праці», – сказав міський голова Львова.

У Львові, як і у кожному із приймаючих міст, талісмани перебуватимуть два дні. Вперше вони з’явились перед львів’янами та гостями міста сьогодні на пл. Ринок, біля входу у Львівську міську раду, а після цього подорожуватимуть на рухомій платформі центральними вулицями міста. Наступною точкою зустрічі із львів’янами для талісманів УЄФА Євро- 2012 стане площа перед кінотеатром ім. О. Довженка.

Також вони візьмуть участь у церемонії нагородження переможців районного етапу Кубку Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч», де зустрінуться із понад тисячею львівських школярів та відвідають будівельний майданчик львівського стадіону. У рамках святкування міжнародного дня студента Талісмани нагородять переможців студентського спортивного свята.

Завтра, у неділю, 21 листопада, талісмани перебуватимуть у закладі «Макдональдз», що знаходиться за адресою пр. Шевченка, 7. Відвідувачі закладів матимуть можливість взяти участь у голосуванні за найкраще ім’я для талісманів, сфотографуватися на пам’ять та весело провести час із своїми родинами у товаристві талісманів. Талісмани візьмуть участь у розважальній програмі для вихованців дошкільного дитячого будинку №1 для дітей – сиріт та Львівської середньої школи-інтернат № 2, яка відбудеться у «Макдональдз».

Також талісмани Чемпіонату УЄФА Євро-2012 розважатимуть вихованців Дитячого будинку №1 у Львові.

За матеріалами: ЗІК

Читайте также по теме