ГолосUA
12:49 16/08/2010

До Львова приїде всесвітньо відомий диригент Дюссельдорфської опери Петер Фальк

Сьогодні до Львова приїде всесвітньо відомий маестро, диригент Дюссельдорфської опери (Німеччина) Петер Фальк.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Диригент проведе репетиції зі симфонічним оркестром «INSO-Львів» напередодні спільного концерту з примою Дюссельдорфської та Брюссельської опер, володарки численних оперних титулів, сопрано Наталією Ковальовою, який відбудеться у Львівській опері 19 серпня.

«Головний диригент та засновник «ІNSO-Львів» Гунгард Маттес постійно залучає до роботи з колективом провідних диригентів, кожен з яких робить свій внесок у розвиток оркестру. Репетиції музикантів «INSO-Львів» під керівництвом Петера Фалька триватимуть чотири дні. Цікавою буде робота з примадонною Наталією Ковальовою, оскільки у програмі концерту – її улюблені арії, вона виконуватиме їх по-особливому, тож ці музичні твори оркестр повинен зіграти бездоганно», — розповів концертмейстер оркестру «ІNSO-Львів» Олександр Божик.

За його словами, зараз під керівництвом Гунгарда Маттеса триває активна підготовка до концерту – музиканти ознайомилися з творами, детально пропрацювали їх на репетиціях у групах.

Нагадаємо, концерт «Симфонія міста» присвячений Дню Незалежності України, розпочнеться 19 серпня о 19.00. У програмі концерту — арії з відомих опер та оперет: «Набукко» Дж.Верді, «Манон Леско», «Мадам Батерфляй» Дж. Пуччіні, «Русалка» А. Дворжака, «Евгений Онегин» П. Чайковського, «Весела вдова», «Джудітта» Ф. Легара та «Сільва» І.Кальмана.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме