ГолосUA
08:36 26/03/2009

До мітингу проти Черновецького в центрі Києва приєдналися підприємці, медики та політичні сили

До мітингу перевізників під стінами Київради почали приєднуватися політичні сили.

Як передав кореспондент ГолосUA, серед натовпу можна помітити символіку БЮТ, Блоку Литвина, Соціалістичної партії та «Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Крім того, біля Київської ради зібралися представники малого та середнього бізнесу, Профспілки медичних працівників, студенти Академії муніципального управління, автоперевізники. Всі вони вимагають відставки мера Києва Леоніда Черновецького та всіх його заступників.

Зокрема, автоперевізники перекрили вул. Інститутську. Вони досі не можуть сказати, чи буде сьогодні відновлено рух маршруток. Зараз пасажири можуть користуватися лише комунальним транспортом. Представники перевізників також заявили кореспонденту ГолосUA про ймовірність того, що мітингувальники згодом перейдуть і під стіни Секретаріату Президента.

Крім того, студенти Академії муніципального управління повідомили, що вимагають відставки мера та збереження ціни на аренду приміщення для Академії. Вони стверджують, що Леонід Черновецький має намір закрити Академію, саме тому вирішили сьогодні підтримати цю акцію.

Медики ж незадоволені політикою у галузі медицини, яку провадить адміністрація Л. Черновецького.

 

Читайте также по теме